söndag 10 juli 2011

Bloggpaus

Nu blir det sommaruppehåll här på bloggen, jag kommer i och för sig att skriva lite sporadiskt men det blir just det, sporadiskt.

Utomhusklättring vecka 32 uppe vid Höga Kusten står på schemat, annars kommer jag svansa omkring i Solna/K2 som vanligt och köra på enligt schemat. Jag jobbar som vanligt så det blir inget mer storslaget än kanske nåt utepass mellan gymsessionerna. I höst är det spurt till mållinjen, förhoppningsvis är K2 lite mer på benen igen så att man kan återuppta ledprojekten. Just nu känns det hopplöst att hinna få så mycket klättring i kroppen innan året är slut att jag bekvämt ska kunna leda 7b, men det är egentligen för tidigt för att avgöra det nu.

Eftersom det inte har blivit ledklättring på ganska länge så är det svårt för mig att säga var jag ligger, om jag är på banan, hur nära målet jag är osv. Måste upp på elefanten ett par gånger innan jag kan svara på den frågan. Men efter semesterveckorna så blir det som sagt nystart med mer noggrann uppföljning och mer specialanpassade teknikpass från tränarna. Längtar redan!

1 kommentar:

Johan sa...

Varför ledar du inte i Solna så länge?